Actualitat i recursos > Notícies

La nova temporada de Joventuts Musicals de Figueres proposa quatre concerts de diferents estils

Pop, clàssica o jazz. Joventuts Musicals de Figueres enceta el proper 14 d'octubre una nova temporada musical variada i gratuïta per als socis.
19/09/2016

TEMPORADA DE JOVENTUTS MUSICALS DE FIGUERES OCTUBRE - DESEMBRE 2016


Les entrades per a tots els concerts tenen un cost de 6 €. Els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen entrada gratuïta presentant el carnet de soci a la taquilla de l'Auditori Caputxins. Venda d'entrades anticipada a www.figueresaescena.com i els dijous, de 19 a 21 h, a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí.

 

PABLO SERNA

Presentació del seu primer disc, Señales

DIVENDRES 14 D’OCTUBRE — 21.00 H AUDITORI CAPUTXINS

[ POP ]

 

El cantautor resident a l’Alt Empordà Pablo Serna acaba de publicar el seu primer disc, Señales, un treball de pop tranquil compost íntegrament per ell i amb un enregistrament produït per Jordi Cristau. Una sòlida formació clàssica fusionada amb arrels llatines i un bagatge vital per Europa ha donat com a resultat un disc atrevit i honest, carregat de força i emotivitat.

 

Intèrprets: Pablo Serna (composició i veu) i Jordi Cristau (producció musical i piano)

 

AMOR DE POETA: DEL LIED A LA CANÇÓ

Amb Oriol Mallart i Cláudio Suzin

DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE — 21.00 H AUDITORI CAPUTXINS

[ CLÀSSICA ]

 

Oriol Mallart (baríton) i Cláudio Suzin (piano) interpreten aquest programa basat en la forma de la cançó, experimentant el contrast entre elpunt de vista alemany, espanyol i català sobre la manera d’expressar musicalment diferents poemes d’amor (i de desamor). I ho fan partint del cicle de lieder de Schumann Dichterliebe, amb textos del poeta Heinrich Heine, fins a arribar a les cançons del compositor Miquel Ortega, amb poemes de Joan Salvat-Papasseit, passant per algunes obres d’Enric Granados, del qual enguany se celebra el centenari de la seva mort.

 

Intèrprets: Oriol Mallart Vallmajó (baríton) i Cláudio Suzin Rodríguez (piano)

 

IBÈRICS AMB DENOMINACIO D’ORIGEN

Quartet per l'Art

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE — 21.00 H AUDITORI CAPUTXINS

[ CLÀSSICA ]

 

Ibèrics amb denominació d’origen pretén sonoritzar la manera com alguns dels compositors més prolífics i pròxims als ambients aristocràticsde la península Ibèrica, especialment Luigi Boccherini (1743-1805) i Gaetanno Brunetti (1744-1798), van adoptar l’estil internacional del quartet de corda combinant-lo amb el gust musical genuïnament ibèric.

 

Intèrprets: David Olmedo i Josep Martínez Reinoso (violins), Josep Bracero (viola) i Gaëtane Duynalaeger (viol·loncel)

 

ARIDANE MARTIN QUARTET

DIVENDRES 2 DE DESEMBRE — 21.00 H AUDITORI CAPUTXINS

[ JAZZ ]

 

Aridane Martín Quartet neix el 2015 com a resposta a les inquietuds musicals d’Aridane, qui ben aviat porta el grup a fer un gir al seu repertoride jazz més tradicional estrenant música pròpia gairebé cada setmana i canviant contínuament les melodies dels seus temes, explorant la fusió amb altres estils i incorporant quartet de corda als seus concerts en nombroses ocasions.

 

Intèrprets: Aridane Martín (vibràfon), Pedro Campos (contrabaix), Octavio Hernández (guitarra) i José Benítez (bateria)

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya