Actualitat i recursos > Notícies

Figueres acollirà el juliol dos concerts de la 25a Schubertíada de Vilabertran

Els concerts, que seran un avançament de la programació de Vilabertran de l'agost, aniran a càrrec de dos joves intèrprets emergents: la pianista gironina Maria Canyigueral, i el jove Quartet Gerhard.
03/07/2017

L'Auditori Caputxins de Figueres acollirà el 13 i el 20 de juliol dos concerts de la 25a edició de Schubertíada Vilabertran, amb la idea de donar un èmfasi especial a l'estret lligam del festival amb la ciutat. Els concerts, que seran un avançament de la programació de l'agost - del 17 d'agost al 3 de setembre - aniran a càrrec dels joves intèrprets emergents Maria Canyigueral i el Quartet Gerhard.

 

El 13 de juliol, la pianista gironina Maria Canyigueral, resident actualment a Londres, avalada per diversos premis a concursos internacionals i les excel·lents crítiques del seu primer disc, mostrarà la seva versatilitat amb obres de compositors tan diferents com Mompou, Beethoven, Blancafort, Granados i Schumann. Mentre que el 20 de juliol, el jove Quartet Gerhard, amb només set anys de trajectòria, i ja considerat un dels de més projecció, farà gaudir el públic amb dos quartets profundament romàntics de Schubert i Schumann.


Les entrades per aquests concerts ja es poden comprar a un preu de 15 euros al web www.schubertiadavilabertran.cat i al telèfon 673 732 357. Els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen descompte.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya