placeholder

RUSÓ SALA


Rusó Sala, veu i guitarra · Caterinangela Fadda, guitarra i veus


Una de les veus més singulars i íntimes del nostre panorama musical. Aquesta és Rusó Sala, cantant, guitarrista i compositora nascuda a Roses. Sala s'inscriu en la millor línia de les veus femenines catalanes sorgides els darrers anys, des de Sílvia Pérez a Gemma Humet . El seu és un directe reforçat per més de 100 actuacions fetes per Europa, on guitarra i veu despleguen amb força el seu potencial de sons, colors i emocions. La Rusó Sala ens convida a fer un viatge sonor cap a les profunditats d'un mateix i alhora a recórrer les arrels de la nostra cultura mediterrània.

 

Rusó Sala és una cantant, guitarrista i compositora nascuda a Roses. La seva música es mou en un suau vaivé d'onades que van de la música d'autor més íntima fins a les músiques de la Mediterrània; des de la cultura sefardita fins a les melodies araboandaluses. Combina la feina en solitari amb els projectes de col·laboració, amb artistes de la talla de Kekko Fornarelli, Giulia Valle i Rosa Zaragoza. Fugint dels camins habituals i posant el nas allà on la curiositat la duia, ha enriquit la seva vessant autodidacta estudiant música moderna al Taller de Músics de Barcelona, cant renaixentista a l'Escola de Música de Bellaterra, i formant-se en la música sefardita de la mà de Rosa Zaragoza. Des de la presentació del seu primer treball ha girat per escenaris de tot el món, té una especial vinculació amb Itàlia, però també ha recorregut països com Alemanya, Bèlgica, l'Argentina, o fins i tot Malàisia. En el seu programa a la Xarxa es fa acompanyar per Caterinangela Fadda, guitarrista i compositora d'origen sard, de formació clàssica, apassionada pel folklore i la tradició de la seva terra. L'enamorament musical entre aquestes dues artistes va donar peu un repertori que gira al voltant de les composicions de la Rusó Sala, embellides pels colors de la musicalitat que la Caterina aporta amb la seva guitarra.

 

Programa:

Selecció de temes propis de Rusó Sala


Programa


ruso-sala-1-xs.jpg.
ruso-sala-1-xs.jpg.
29/04/15
20:30 h
Auditori Caputxins (Figueres) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR