placeholder

SANDARAN CELLO QUARTET


José Mor, Marc Galobardes, Jordi Claret, Daniel Claret, violoncels

 

Una formació poc habitual, un quartet de violoncels, on s'hi reuneixen quatre intèrprets catalans de fornades diferents però amb un objectiu comú: donar a conèixer totes les possibilitats tímbriques i musicals del seu instrument. La seva proposta per a la Xarxa és un autèntic recorregut per diferents estils i llenguatges musicals interpretats d'una manera sorprenentment nova.

 

El Sandaran Cello Quartet neix a principi del 2013 de la mà de quatre violoncel·listes amb ganes d'endinsar-se en aquest tipus de formació poc habitual i amb l'objectiu de consolidar-se com a grup estable. Els quatre músics que l'integren formen part de diferents orquestres com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48), l'Orquestra de la Schubertíada, l'Orquestra de Cambra del Penedès (OCP) i l'Orquestra Camera Musicae (OCM). També són col·laboradors habituals de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i del grup instrumental Bcn 216. Tot i ser un grup amb poc recorregut concertístic ja ha rebut l'èxit de la crítica musical allà on ha actuat en diferents ocasions pel tipus de so i cohesió entre els músics. El repertori es basa en obres originals per a quartet de violoncels, així com arranjaments fets per a la formació. El nom del grup ret homenatge al pianista i compositor català Juli Sandaran.

 

Programa: Un passeig musical a l'entorn del violoncel

E. Morera: Melangia

J. S. Bach: Chaconna

J. Sandaran: Suite

J. Cervelló: Un cant a Pau Casals

G. Rossini: Obertura del Barber de Sevilla

A. Piazzola: Libertango

 


Programa


sandaran-cello-quartet-1-4-2.jpg.
sandaran-cello-quartet-1-4-2.jpg.
27/05/15
20:30 h
Auditori Caputxins (Figueres) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR