placeholder

XAVI TORRES TRIO


Xavi Torres, piano · Vic Moliner, contrabaix elèctric · Joan Terol, bateria

 

El Xavi Torres Trio, premiat com a Grup de l'Any 2015 per l'AMJM i guanyador dels prestigiosos concursos europeus Sena Dutch Jazz Competition 2016 i Keep An Eye International Jazz Award 2015, és un dels grups de jazz de referència al nostre país, condició que ha refermat amb el seu primer disc, l'esplèndid Skyline (Seed Music Records, 2015).

 

El jove pianista tarragoní Xavi Torres, un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic nacional, viu actualment a Àmsterdam, on ha estudiat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam. El 2016 ha estat premiat al reconegut Sena Dutch Jazz Competition i el març de 2015 va guanyar el prestigiós concurs Keep An Eye International Jazz Award amb el Xavi Torres Trio. L'any anterior ja va guanyar el premi com a millor solista en la mateixa competició, i aquest any ha estat seleccionat com a millor grup de l'any per l'AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya). Torres lidera el seu trio acompanyat pel contrabaixista banyolí Vic Moliner i el bateria reusenc Joan Terol. Moliner és un dels músics més actius de Barcelona, bé sigui com a baixista, productor o compositor, i Terol és un dels bateries més sol·licitats a Holanda i Catalunya i ha tocat amb figures com Benny Golson, Lee Konitz o Maria Schneider. El grup va gravar el seu primer disc l'estiu de 2014, titulat Skyline i produït pel prestigiós músic i productor Joan Díaz. L'àlbum va sortir a la llum el gener de 2015 i ja ha estat presentat a Holanda, Itàlia, Mallorca i Catalunya en diversos clubs i festivals.

 

Programa:

Skyline

 

www.xavitorresmusic.com


Programa


xavi-torres-trio-1-xs-4.jpg.
xavi-torres-trio-1-xs-4.jpg.
25/01/17
20:30 h
Auditori Caputxins (Figueres) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR