placeholder

GUILLEM ARNEDO BAND & CELESTE ALÍAS

 

Celeste Alías, veu · Guillem Arnedo, bateria · Roger Mas, piano · Santi de la Rubia, saxo · Dee Jay Foster, contrabaix

 

 

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías presenta el seu segon àlbum, Let's Sing Oscar Ham- merstein II, sobre els musicals que O. Hammerstein II va escriure juntament amb R. Rodgers i J. Kern i de nou editat per la discogàfica d'Ignasi Terraza, Swit Records. En aquest nou treball interpreten peces seleccionades dels musicals ShowboatSouth PacificOklahoma! The King and I. L'energia del grup gira entorn del text i la melodia magistralment interpreta- da per la reconeguda cantant Celeste Alías, deixant els espais justos per a la improvisació, sempre entesa com a part orgànica del tema.

 

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías és la unió de músics amants de la tradició jazzística vocal dels grans cantants com Sinatra, Holiday o Nat king Cole. L'energia del grup té la reconeguda cantant Celeste Alías com un element clau. Destaquen a més les brillants veus pròpies de Jaume Llombart a la guitarra i Roger Mas al piano, possiblement dels músics més interessants de l'actualitat jazzística del nostre país. La resta de l'equip ve donat per la sòlida base rítmica formada per D.J. Foster al contrabaix i el mateix Guillem Arnedo a la bateria i dirigint aquesta banda d'amants del swing i la poesia. El seu primer àlbum Let's Sing Again (Swit Records) amb la col·laboració de Jorge Rossy al vibràfon ha estat nominat als premis Enderrock, als premis de la AMJM i ha estat destacat com un dels millors àlbum de jazz per la cadena IcatFM. El treball ha obtingut el reconeixement de la crítica: "Els arranjaments donen lloc a una emoció sincera, deixant que les cançons parlin per si mateixes" (La Vanguardia). "Un resultat brillant interpretat per músics excel·lents. Una banda atemporal" (La Ruta del Jazz). "Una banda que recupera el sabor del millor jazz vocal" (El Núvol Digital). El 2016 se suma a la banda Michael Kanan, un dels pianistes de jazz més prestigiosos, reconeguts i aclamats de Nova York, per gravar el seu segon àlbum Let's Sing Oscar Hammerstein II.

 

Programa:

J. Kern i O. Hammerstein II:

Temes del musical Showboat (1927)

R. Rodgers i O. Hammerstein II:

Temes del musical Oklahoma! (1943)

R. Rodgers i O. Hammerstein II:

Temes del musical South Pacific (1949)

R. Rodgers i O. Hammerstein II:

Temes del musical The King and I (1951)

 

Més informació: www.facebook.com/GuillemArnedoBand

Una proposta de: Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

 

 

 

guillem-arnedo-i-celeste-alias-1-joan-cortescolor-xs-2.jpg.
guillem-arnedo-i-celeste-alias-1-joan-cortescolor-xs-2.jpg.
17/11/17
21:00 h
Auditori Caputxins (Figueres) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR