placeholder

TAHI - Cicle Inicial

Música, art i moviment. Un viatge a través de les 7 notes musicals i 7 colors. (50 min)

La Tahi està envoltada d’amics, però de cop i volta se sent sola. Per entendre què li passa, haurà d’endinsar-se en un viatge interior a través de set notes musicals i set colors. La Tahi s’enfrontarà a les seves pròpies pors per descobrir la seva fortalesa interna i les seves capacitats amagades, de les quals no n’era conscient. La música, els colors i una sèrie d’objectes que va trobant,guiaran a la Tahi en una aventura plena d’emocions, màgia i diversió. Els músics i fins i tot el públic, ajudaran activament a la Tahi a resoldre els conflictes i a arribar al final del seu camí.


Tahi és un mot maorí que fa referència la unitat i la connexió entre totes les coses. De vegades només cal que algú encengui una petita espurna per ajudar-nos a trobar la nostra força i creativitat internes. Tocant una sola corda, resonen totes les altres! I és així com aquest espectacle ha estat creat. La música, el cant i el moviment són llenguatges universals que ens fan sentir part d’un tot.
Tots som Tahi.


Espectacle musical

Programa

MAGAM Creació Musical
Joan-Pau Chaves, Nerea de Miguel, Vega Montero, Dani Pulmón i Marta Vila Boy
30/11/-1
09:45 h
La Cate (Figueres) 
Gratuït
Finalitzat

Més artistes

Actual
05.02.19
Actual
ESSÈNCIES - Cicle Mitjà
AUDICIONS ESCOLARS
02.04.19
Actual
KAIXES - Educació Infantil
AUDICIONS ESCOLARS
09.04.19
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR