placeholder

GRAN RESERVA

FESTIVAL DE JAZZ DE FIGUERES 2021

DIVENDRES 16 DE JULIOL   22.30 h – Plaça Josep Pla

Josep Ma Farràs, trompeta
Pau Casares, saxòfon tenor, alt i clarinet
Francesc Capella, piano
Xavi Castillo, contrabaix
Joan Casares, bateria

Grup de música que adquireix la seva maduració de la llarga experiència dels seus solistes. 

Com dos viticultors en l'empresa més ambiciosa, Xavi Castillo i Joan Casares decideixen fer el producte de més llarg recorregut, on la singularitat de la seva obra serà la qualitat que només el temps pot donar. En la seva especialitat, la música i el Jazz, no hi ha dos solistes a Catalunya més experimentats que en Josep Ma Farràs i en Pau Casares, i és per això que recorren a ells per canalitzar aquesta música profunda, madurada i en essència, autèntica.

Aquest grup està format, doncs, per Josep Ma Farràs a la trompeta; Pau Casares al saxòfon tenor, alt i clarinet; Francesc Capella al piano; Xavi Castillo al contrabaix i Joan Casares a la bateria.

D'aquesta manera, Gran Reserva pot referenciar la música d'artistes com Miles Davis, Sonny Stitt, Johnny Griffin i els Jazz Messengers, entre d'altres; artistes que aquests músics han vist de ben a prop i han reverenciat durant tant de temps. Ara és el seu moment, els toca a ells ser els protagonistes.

Gratuït. Cal reservar localitats.

 

16/07/21
22:30 h
Plaça Josep Pla, FIGUERES 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR