placeholder

CARLES FONT TURON

Proposta ens evoca el París de principi del segle XX amb la música de Frederic Mompou, Claude Debussy, Enric Granados i Isaac Albéniz.

Frederic Mompou va estudiar al París de 1911 i va quedar impregnat de les noves sonoritats, escrivint  les Impressions Íntimes, basat en els ambients harmònics. Els preludis de Debussy són un recull de petites peces descriptives i impressions. La catedral submergida és una de les obres més representatives de l’Impressionisme. La segona part del concert estarà dedicada a la música espanyola amb Granados i la seva Suite Goyescas (Los majos enamorados) i finalment, s’interpretarà el primer quadern de la Suite Ibèria, 12 nouvelles «impressions» en quatre cahiers d’Isaac Albèniz, que representa el cim de l’escriptura pianística espanyola.

Preu: 7 €

Socis de Joventuts Musicals de Figueres: entrada gratuïta

 

Programa

Frederic Mompou: Impressions Íntimes (1912); Claude Debussy: Preludis (1910); Enric Granados. Goyescas (1911-1914) I Isaac Albéniz: Ibèria (1906)

 

Mompou, Impressions Íntimes: Ocell trist, Bressol

Debussy, Preludis: Danseuses de Delphes, «Les sons et les parfums tournent dans l'air du soir», Les collines d'Anacapri, Ce qu'a vu le vent d'ouest, La fille aux cheveux de lin, La sérénade interrompue, La cathédrale engloutie, Minstrels

Granados, Goyescas: Quejas o la Maja y el Ruiseñor

Isaac Albéniz, Ibèria: Evocación, El Puerto, El Corpus Christi en Sevilla

Veure biografies

Biografies

Carles Font i Turon (Girona 1989), va iniciar els estudis musicals a l’edat de quatre anys amb el mètode Suzuki. Es llicencià en interpretació de música clàssica i contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb matrícula d’honor de piano. Te el diploma de ‘Posgraduate Performance Course’ al conservatori Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg i el Màster d'estudis avançats en interpretació de música clàssica i contemporània de l'Esmuc. Amb dos cursos de la formació de Professorat IEM al Conservatori Superior del Liceu, actualment treballa al Conservatori de Música de Vila-seca seguint amb l’activitat concertística.

CARLES FONT
CARLES FONT
CARLES FONT
CARLES FONT
CARLES FONT
CARLES FONT
04/02/22
20:00 h
AUDITORI CAPUTXINS, Figueres 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR