placeholder

LES SONOHISTöRIES D'EN FIL I EN FLUT

AUDICIÓ ESCOLAR (CICLE INICIAL)

En Fil i en Flut són dos músics molt especials, per què ens porten un munt d'instruments de tot arreu, i a més, els saben fer sonar tots. Instruments que es bufen, que es freguen, que es pincen, que es percudeixen... Ens explicaràn la història de cada instrument, d'on ha sortit, d'on l'han portat, com es fa perquè soni... Un viatge imaginari a través del so d'instruments fantàstics.

Les Sonohistöries d'en Fil i en Flut és una audició/concert convertit en un divertimento musical ple de gags, músiques i instruments d'arreu, realitzat en format de duet.

 

En Fil (veu, cordes i percussions) i en Flut (veu, vents i percussions) ens faran viatjar amb les seves anècdotes, els seus contes sonors i sobretot cançons i músiques, a través de mars i oceans, deserts i muntanyes... Instruments de sons sorprenents i músiques de terres llunyanes i no tan llunyanes ens mostraran les seves històries i especials anècdotes.

16/02/22
 
LA CATE, Figueres 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR