placeholder

Temporada tardor - hivern 2015  

La temporda tardor-hivern 2015 de Joventuts Musicals de Figueres inclou quatre concerts de diferents estils entre el mes d'octubre i novembre. El primer tindrà lloc el 2 d'octubre i anirà a càrrec de Threejay Trio, un trio de jazz català que ens presentarà el seu primer disc. Dues setmanes més tard, el 16 d'octubre, el grup Frames Percussion arriba a Figueres per deixar-nos escoltar el seu estil atrevit, barrejant música contemporània i percussions.

 

Els altres dos concerts seran el novembre i aniran a càrrec de dues artistes femenines. El 13 de novembre Noelia Rodiles ens oferirà un concert de piano amb el seu propi repertori de música clàssica. L'últim concert, el 20 de novembre, serà el de la cantautora Judit Neddermann, una artista que cada vegada té més renom en el panorama català i que ens presentarà el seu primer disc en solitari, Tot el que he vist.

 

La novetat d'aquesta temporada vinent és que els concerts canvien de dia i d'hora. Es faran, com bé indiquen les dates, els divendres a les 21 hores. El lloc, com ja s'ha anat fent els darrers mesos, segueix essent l'Auditori Caputxins (c/Rec Arnau, s/n).

 

Pel que fa als preus, els socis tenen l'entrada gratuïta als quatre concerts si recullen la seva entrada a taquilla presentant el carnet de soci. L'entrada general per als no socis és de € i es pot comprar a taquilla o bé a la pàgina web www.figueresaescena.com

 

Venda d'entrades:

- A la taquilla del Teatre el Jardí, de 19 a 21 hores, cada dijous

- A www.figueresaescena.com 

 

 Recordeu que les entrades dels concerts també es poden comprar el mateix dia a la taquilla de l'Auditori Caputxins a partir d'una hora abans. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR