placeholder

Temporada tardor 2017  

L'entrada general de tots els concerts de Joventuts Musicals de Figueres programats a l'Auditori Caputxins de Figueres és de 6 €. Es pot aconseguir a www.figueresaescena.com o a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, els dijous de 19 a 21 h, a partir del 7 de setembre. Els socis tenen l'entrada gratuïta presentant el carnet acreditatiu a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí (anticipada) o el mateix dia del concert a la taquilla de l'Auditori Caputxins. L'aforament és no numerat i limitat a 202 persones.

 

MARIONA CAMATS

Música clàssica

Dimecres 4 d’octubre, 20.30 h

Auditori Caputxins 

 

Pau Casals va encetar a Catalunya una tradició que es manté pletòrica: produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra és la joveníssima Mariona Camats, flamant guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals. Presenta un programa amb dos noms propis: Schumann i Casals, dos compositors romàntics amb un llenguatge molt personal, profund i poètic.

 

Interpretació: Mariona Camats (violoncel) i Eudald Buch (piano)

 

ALESSIO ARENA

LAS SIRENAS DE ATACAMA

Pop

Divendres 13 d’octubre, 21.00 h

Auditori Caputxins 

 

Nascut a Nàpols, Alessio Arena o el Cantascritore, com és conegut a Itàlia, desplega en la seva obra els paisatges invisibles d’un nou cançoner mediterrani barrejant llengües com el català, napolità, italià i castellà. La seva música es situa entre la cançó d’autor i la World Music més visceral. 

 

Interpretació: Alessio Arena (veu i guitarra), Toni Pagès (percussió), Lina León (flautes)

 

PAULINA DUMANAITE

Música clàssica

Dimecres 18 d’octubre, 20.30 h

Auditori Caputxins 

 

El programa d’aquest concert reuneix tres compositors d’èpoques diferents i punts de vista també diferents cap a la forma de sonata per a piano: des de la clàssica de quatre moviments de Beethoven, passant per l’estil post-romàntic de Scriabin i fins a arribar al s. xx amb Rakhmàninov.

 

Interpretació: Paulina Dumanaite (piano)

 

ACCENT > ENSEMBLE 

Música clàssica

Divendres 27 d’octubre, 21.00 h

Auditori Caputxins 

 

Accent>Ensemble està format per un grup de músics professionals de les Terres de l’Ebre. El seu repertori inclou una selecció d’àries barroques; dos poemes de Théophile Gautier musicats per Hector Berlioz i Felip Pedrell; la peça Deepwood, interpretada amb un instrument poc habitual, el clarinet baix, en una simpàtica obra inspirada en la música de cinema i jazz del compositor i clarinetista canadenc, David Benett, i una obra de trobada entre el tres músics del compositor romàntic alemany F. Schubert.

 

Interpretació: Inés Reguero (piano), Cecília Aymí (soprano) i J. Ricardo Forner (clarinet)

 

CLARA GIFRE I ROSER BANET

EN CLAU DE MEZZO

Òpera

Divendres 3 de novembre, 21.00 h

Auditori Caputxins 

 

Concert de cant i piano amb un repertori basat en àries d’òpera que repassa els diferents papers de mezzosoprano, des dels originàriament pensats per a castrato o simplement com a paper masculí, com ara Orfeu (Orfeo ed Euridice, C. von Gluck), fins als de protagonistes femenines tan emblemàtiques com Dalila (Samson et Dalila, C. Saint-Saëns) o Carmen (Carmen, G. Bizet).

 

Interpretació: Clara Gifre (mezzosoprano) i Roser Banet (piano)

 

GUILLEM ARNEDO BAND & CELESTE ALÍAS

Jazz

Divendres 17 de novembre, 21.00 h

Auditori Caputxins 

 

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías presenta el seu segon àlbum, Let’s Sing Oscar Hammerstein II, un treball sobre els musicals que O. Hammerstein II va escriure juntament amb R. Rodgers i J. Kern. El grup interpretarà peces seleccionades dels musicals Showboat, South Pacific, Oklahoma! i The King and I.


Interpretació: Celeste Alías (veu), Guillem Arnedo (bateria), Roger Mas (piano), Jaume Llombart (guitarra) i Dee Jay Foster (contrabaix)

 

LA SERVA PADRONA

DE GIOVANNI BATTISTA PERGOLESI

TEATRE DE LES COMÈDIES

Òpera de butxaca

Divendres 24 de novembre, 21.00 h

Auditori Caputxins

 

La companyia Teatre de les Comèdies vol enriquir el panorama operístic de casa nostra amb òperes cèlebres de petit format adaptades al català. En aquesta ocasió es tracta de La serva padrona, de Pergolesi, la qual explica la història d’un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d’esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d’Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent.

 

Interpretació: Laia Frigolé (soprano), Xavier Mendoza (baríton), Arnau Colom (actor),  Marcel Pascual (concertino), Àngela Moro i Albert Carbonell (violins), Elizabeth Gex (viola), Enric Prats (violoncel), Gregori Ferrer (clavecí) _ Direcció d’escena: Iban Beltran

Consulteu i descarregueu-vos el programa 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR